IPC Nekrasov activities

Компанія HEAD у м. Вінниця: все тільки починається!

Продукція компанії HEAD відома у всьому світі серед спортсменів та взагалі любителів активного відпочинку. Такого ж світового рівня і буде збудований новий завод у Вінниці, на території Вінницького індустріального парку, заплановано створення понад 1 000 нових робочих місць.

В урочистому заході взяли участь: виконавчий віце-президент, директор з виробничих питань компанії HEAD Джеральд Скробанек, голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, а також директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Світлана Василюк, керівники провідних підприємств області, представники громадської організації «Вінницький Бізнес Клуб» та ЗМІ.Після підписання Джеральдем Скробанеком, Валерієм Коровієм і Сергієм Моргуновим меморандуму про початок будівництва заводу, меморандум було вкладено до спеціальної капсули, яку під звуки урочистої музики залишили у Вінницькому індустріальному парку на території майбутнього найбільшого в світі заводу HEAD. На протязі двох років має бути побудоване потужне виробництво, що займе площу близько 25 га та розпочнеться випуск продукції світової якості із написом «Виготовлено в Україні».

МПЦ Некрасов приймав участь в організації такого урочистого заходу як закладання спеціальної капсули, що символізувала початок будівництва заводу компанії HEAD на території Вінницького індустріального парку. Враховуючи величезний досвід співпраці МПЦ Некрасов із різноманітними світовими компаніями, усі завдання по підготовці заходу були виконані на високому рівні, якісно та з високими показниками ефективності.

МПЦ Некрасов підготовлений фото- та відео-звіт про те, як проходила така знакова подія початку будівництва заводу HEAD на території Вінницького індустріального парку.

Відчуйте разом з нами приємні моменти, пов’язані із початком будівництва найбільшого у світі заводу провідного виробника лижного та спортивного обладнання.