IPC Nekrasov activities

На побачення з Євробаченням 2019: прийом заявок завершено!

Знаємо, що усі ви з особливою увагою слідкуєте за інформацією, що стосується цього Міжнародного пісенного конкурсу. 

Тож давайте разом підіб'ємо перші підсумки:

По-перше, телеканали СТБ і UA:ПЕРШИЙ завершили прийом заявок від артистів і музичних колективів, які планували представити Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019. Згідно з правилами, переможці першого етапу Національного відбору будуть оголошені на сайтах телевізійних каналів СТБ і UA:Перший не пізніше 20 січня.

По-друге, визначено склад членів журі Національного відбору-2019. З 9 лютого в прямих ефірах оцінювати виступи учасників і разом із глядачами обирати пісню, яка представить Україну на Євробаченні, будуть Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов. Ведучий прямих ефірів – Сергій Притула.

По-третє, самі прямі ефіри Національного відбору-2019 відбудуться 9-го, 16-го (півфінали) та 23-го лютого (фінал) одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ. Також в ефірі СТБ глядачі побачать спецпроект «Небачене Євробачення» про все, що відбувається за лаштунками головного музичного конкурсу країни.

Ну, і врешті телевізійна зйомка Національного відбору відбудеться у Київському Палаці культури (проспект Перемоги, 37). Хочете побачити відбір "на живо", потурбуйтесь заздалегідь про квитки!

A photo