Діяльність IPC Nekrasov

Новий рік 2020. Секрети Вашого новорічного настрою.

Дорогі друзі!

Думали Ви колись, що новорічний настрій залежить не від погоди (а як багато зим були безсніжними і теплими), а від атмосфери в якій Ви проводжали Старий рік або зустрічали Новий рік?

Вдавалося Вам підрахувати скільки разів разом із близькими, рідними і друзями насолоджувалися святковою передноворічною і новорічною атмосферою?

А памятаєте народну приказку: «Як Новий рік зустрінеш, так і його проживеш!»

Може не варто ризикувати, облаштовуючи свято ( і новорічний настрій) самому або з друзями? Рішення є: замовляйте організацію новорічних свят у IPC Nekrasov-компанії – лідера із багаторічним досвідом. Компанія «Некрасов» майстерно подарує для Вас гарні емоції!

Новорічні корпоративи 2020 у м. Київ, Вінниця, Житомир, Хмельницький та всій Україні. 097 052 2222Діапазон наших послуг максимальний і  максимально забезпечить Вас та Ваших гостей гарним настроєм. IPC Nekrasov організує для Вас:

Новорічні корпоративи: організація «під ключ», стандартні та оригінальні (навіть за Вашим сценарієм), місце проведення – наш з Вами спільний вибір.

День Святого Миколая: виїзди до дому і на роботу, поздоровлення дітей, колег, родичів і близьких. Можлива організація свята за Вашими персональними побажаннями.

Новорічні вечірки: Все, що душа забажає, кількість учасників необмежена, бюджет – залежить від Ваших коштів, які Ви плануєте виділити на організацію свята! Зірок і наповнення програми організовуємо у відповідності із нашим досвідом і Вашими побажаннями!

Дитячі ранки: від класичних до креативних, даруємо дітям новорічну радість у відповідності до Ваших побажань. Подарунки, їх кількість і вартість неодмінно погоджуються із Замовником. Організуємо якісно і з найкращим наповненням!

Дід Мороз і Снігуронька: класична новорічна парочка прибуде на вказану Вами адресу, індивідуально привітає усіх присутніх, вшанує господарів, усім побажає добра і всього найкращого в Новому році! Не забувайте про традиційний спосіб привітати Ваших близьких і друзів або колег з Новим роком!

Дід мороз і снігурочка 2020 у м. Київ, Вінниця, Житомир, Хмельницький та всій Україні. 097 052 2222Новорічна ніч: феєричну атмосферу і незабутні враження для Вас  подарує IPC Nekrasov! Вам залишається  тільки в святковому одязі  прибути до місця зустрічі Нового року! Все інше - організує наша компанія! Ми майстерно подаруємо Вам гарні емоції і спогади! Обіцяємо найкращу зустріч Нового року!!!

Різдво: сімейне традиційне свято або веселі Різдвяні забави? Давайте обєднаємо все разом у відповідності до Вашим побажань. Ви замовляєте - IPC Nekrasov організовує і реалізує у суворій відповідності до Вашого бачення свята.

Старий Новий рік: дозволимо собі все, що не встигли під час зустрічі Нового року! Бажаєте відсвяткувати у новому колі рідних і близьких або колег - тільки напишіть або зателефонуйте нам! І наша компанія приготує для Вас найкращий варіант  проведення такого приємного і ностальгічного свята.

Захід у стилі зимових свят за Вашим замовленням: Увага! Попереджаємо, що під час організації даних заходів IPC Nekrasov буде звертати увагу на обмеження. Організація свята буде обов’язково обмежуватися… лише … Вашими побажаннями (ідеями)! Надайте нам можливість майстерно реалізувати свято у відповідності до масштабів Ваших побажань!

Вибрали свято, яке Вам необхідне?

Про все інше потурбується для Вас IPC Nekrasov.

Спеціально для Вас ми все підготуємо і потурбуємося про те, щоб Ви і Ваші гості отримали незабутні емоції!

Чекаємо на Ваші замовлення, а ми, в свою чергу, гарантуємо найвищу якість їх реалізації!

(097) 05-222-22 – Viber / WhatsApp / Telegram.

Майстерність дарувати гарні емоції!

Організація іпроведення новорічних свят 2020 у м. Київ, Вінниця, Житомир, Хмельницький та всій Україні. 097 052 2222