Діяльність IPC Nekrasov

Вінниччина – бізнес в центрі України та традиції інвестиційної привабливості

VІІ Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» відбувся в п’ятницю, 13 вересня 2019 року у м. Вінниця, в готелі «Франція».

Подія міжнародного масштабу зібрала в затишній конференційній залі ресторану Mon Blanс експертів та професіоналів із різних галузей світової економіки, послів та консулів багатьох країн (серед них: Казахстану, Голландії, Польщі, Молдови та інших), очільників міста Вінниці та області, представників бізнесу, науки. Учасники Форуму із великою зацікавленістю прослухали виступи спікерів та обговорили на дискусійних панелях перспективи розвитку ринків ІТ-індустрії та альтернативної енергетики, питання залучення іноземних інвестицій до регіонів нашої держави. Організатором Форуму була Вінницька обласна державна адміністрація.

МПЦ Некрасов випала нагода забезпечувати діяльність Форуму. Колективом нашого Продюсерського Центру це відповідальне завдання було виконано на найвищому рівні.

Однією із «родзинок» VІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина - бізнес в центрі України» стало закладання спеціальної капсули, що символізувала початок будівництва заводу компанії HEAD на території Вінницького індустріального парку.

Детальніше про цю подію читайте також на нашому сайті.

Напередодні Дня міста Вінниці проведення такої знакової події як VІІ Міжнародний інвестиційний форум “Вінниччина – бізнес в центрі України» було приємним подарунком для усіх жителів та гостей міста і традиційно показало лідерські позиції Вінницького регіону щодо розвитку інвестиційної привабливості.

Відчути неповторну атмосферу VІІ Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України» можна відвідавши галерею із ексклюзивними фото- та відеоматеріалами, які підготовлені МПЦ Некрасов.

Приємного перегляду!

Фото