Лайфхаки для клієнтів

Як наші заходи допомагають реальним продажам

Маркетологи завжди прагнуть досягти такого успіху, щоб про їх бренд дізналося якомога більше споживачів. В ідеалі - всі! ;)

І хоча це вимагає багато часу, зусиль, а в деяких випадках і удачі, в цілому такий успіх, звичайно ж, можна досягти.

При цьому найшвидший метод підвищення впізнаваності бренду, який забезпечує додаткове задоволення споживача, полягає в створенні досвіду, яким люди можуть поділитися, взаємодіючи з вашим продуктом або послугою. Ось тут і виходять на перший план усякого роду заходи - презентації, зустрічі, конференції, виставки, тренінги...

Усі вони дають унікальну можливість вивести ваш продукт на передній план і дозволити споживачам в повній мірі відчути свою причетність до вашого бренду .

Такий досвід не тільки розширює маркетингове охоплення, але і дає можливість діалогу між вами і споживачами. Статистика показує, що 60% публікацій у соціальних мережах, присвячених заходам, які організовував той чи інший бренд, отримують більше 25, а 29% - більше 50 позитивних відгуків і коментарів.

Заходи надають ідеальну можливість споживачам реально взаємодіяти з вашим брендом. Дослідження показали, що у 98% споживачів, які відвідали виставку або презентацію ростуть наміри придбати побачені там товари.

Як необхідний інструмент, заходи завжди були в арсеналі бренд-менеджерів, але зараз вони стають ще більш дієвими, ніж будь-коли. Мало того, що ми отримуємо багаторазове посилення від кожного відвідувача через канали соціальних мереж, де він сам же і поширює інформацію, так ще й сам захід генерує масу контенту, який можна поширювати в тих же соцмережах ще довго після завершення самого заходу.

Врахуйте, що 78% споживачів кажуть, що починають краще ставитися до бренду після перегляду відео з заходів, де він був представлений . Тим більше, що будь-який захід дарує чудову можливість створити ефективне і привабливе відео, яке потім можна розмістити в Фейсбук, Інстаграм, або YouTube.

А тепер саме час запитати себе, чи є у вас можливість прямо зараз включити більше заходів у план просування вашого бренду і як швидко це допоможе досягти вашій компанії своїх цілей?

Дізнайтеся, як продюсерський центр "Nekrasov" може допомогти вам організувати успішний захід. Звертайтеся за консультаціями - Viber / WatsApp: +38 097 052 ​​2222.

Фото